30.06.2024

5. Uluslararası Bilişim Hukuku Kurultayı

Sayın Üyemiz,

Borsamızında desteklediÄŸi Uluslararası BiliÅŸim Hukuku Kurultayı

“BiliÅŸim Hukuku 5.0” ana teması ile 02-03 Kasım tarihlerinde Ä°zmir Ticaret Odası’nda gerçekleÅŸtirilecek.

Türkiye BiliÅŸim DerneÄŸi (TBD), biliÅŸimin gündemini Ä°zmir’e taşıyor. TBD 2-3 Kasım tarihleri arasında Ä°zmir’de, ‘5’inci Uluslararası BiliÅŸim Hukuku Kurultayı’  düzenleyecek. Ä°zmir Ticaret Odası’nda gerçekleÅŸtirilecek ‘5’inci Uluslararası BiliÅŸim Hukuku Kurultayı’nın bu yılki ana teması ‘BiliÅŸim Hukuku 5.0’. Kurultayda Türkiye’de biliÅŸim ve hukuk alanında karşılaşılan sorunlar ele alınacak.

2010 yılından bu yana düzenlenen Uluslararası BiliÅŸim Hukuku Kurultayı’nda bu yıl panel, seminer ve çalıştaylarda, biliÅŸim sektörünün hukuki gereksinimleriyle uygulama prensipleri ele alınacak. Kurultayda ‘Uygulama Açısından KiÅŸisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK)’, ‘Blockchain Teknolojisi ve Hukuksal Kullanım Alanları’, ‘Fıntech ve Akıllı SözleÅŸmeler’, ‘Finans Sektöründe Bot ve Chatbot Kullanımı’, ‘Kitle Fonlama Platformları’, ‘Ico’lar ve Yasal Statüsü’, ‘BiliÅŸim, Teknoloji ve Medya Hukuku’, ‘E-Ticaret ve Internet Hukuku’, ‘BiliÅŸim Suçları ve BiliÅŸim Suçları Ä°le Mücadele’, ‘BiliÅŸim Suçları Danışmanlığı’ ile ‘BiliÅŸim GüvenliÄŸi ve Adli BiliÅŸim’ konuları, biliÅŸim hukukçuları, akademisyenleri ve uzmanları tarafından tartışılarak öneriler ortaya konulacak.

Türkiye’de biliÅŸim ve hukuk alanında karşılaşılan sorunlara ışık tutması ve sektörü bir araya getirmesi açısından büyük önem taşıyan Kurultaya herkesi bekliyoruz.

Ücretsiz kayıt ve bilgi için www.ubhk.org.tr/