28.03.2024

Slovak Matchmaking Fuarı Bratislava 2018

Sayın Üyemiz,

TOBB'dan alınan yazıda, 13 Kasım 2018 tarihinde Slovakya’nın başkenti Bratislava’da, Slovak Yatırım ve Ticareti Geliştirme Ajansı (SARIO) tarafından, Slovakya’nın en büyük uluslararası ikili görüşmelerinin olduğu Slovak Matchmaking Fuarı Bratislava 2018 düzenleneceği bildirilmiştir.

Fuar, ticaret ve işbirliği yapmak isteyen yabancı iş insanlarına yönelik olup, öncelik ikili iş görüşmelerine, işbirliği tekliflerine, ihalelere, ortak girişimlerin oluşturulmasına ve işbirliği ortaklıkları aramaya yönelik olacaktır. Söz konusu Fuar’a katılım başvurusu http://matchmakingfairbratislava2018.sario.sk/ adresinden online yapılmaktadır. Fuar’a ilişkin detaylı bilgiye ekten ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize