28.03.2024

ABD'nin İran Politikası ve İran Yaptırımları Hk. Toplantı

Sayın Üyemiz,

TOBB'dan alınan 13.07.2018 tarih ve 10749 sayılı yazı ile TOBB, ABD Ankara Büyükelçiliği ve ABD Ticaret Odası işbirliğinde; 19 Temmuz Perşembe günü, saat 18:30'da, TOBB İkiz Kuleler'de, ABD Hazine ve Dışişleri Bakanlığı yetkililerinin katılımı ile bir çalışma yemeği gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Söz konusu çalışma yemeğinde ABD Hazine Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı yetkilileri tarafından ABD'nin İran politikası ve İran yaptırımları hakkında bilgiler verilmesi öngörülmektedir.

Katılımcıların katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 17 Temmuz Salı günü mesai bitimine kadar iran@tobb.org.tr mail adresine iletmeleri gerekmektedir.

Katılım formuna ulaşmak için tıklayınız.

Bilgilerinize sunarız.