09.05.2024

İzmir Enternasyonal Fuarı Çerçevesinde Türkiye-Rusya İş Forumu, 18 Ağustos 2017, İzmir

Sayın Üyemiz,

DEÄ°K'ten alınan yazıda, bu yıl “Partner Ülke Rusya” teması ile 86’ncı defa düzenlenecek olan Ä°zmir Enternasyonal Fuarı çerçevesinde  18 AÄŸustos 2017, Cuma günü Türkiye-Rusya Ä°ÅŸ Forumunun organize edilmesinin planlandığı bildirilmiÅŸtir.

Ege Ä°hracatçı Birlikleri destekleri ile DEÄ°K organizasyonunda gerçekleÅŸtirilecek olan Ä°ÅŸ Forumunun taslak programı ekte sunulmakta olup, etkinliÄŸin açış oturumunda T.C. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Rusya Federasyonu Enerji Bakanı Aleksandr Novak’ın katılımcılara hitap etmeleri, peÅŸi sıra düzenlenecek eÅŸzamanlı oturumlar çerçevesinde ise sanayi, inovasyon, enerji, özel ekonomik bölgelerin tanıtımı, turizm ve bölgelerarası iÅŸbirliÄŸi konularının masaya yatırılarak iki ülkeden ilgili bakanlık, kurum ve firma temsicileri tarafından karşılıklı olarak deÄŸerlendirmeleri öngörülmektedir.

Söz konusu etkinliÄŸe katılmak isteyen üyelerimizin http://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/438/8949 adresinde bulunan online  kayıt formunu en geç 14 AÄŸustos 2017, Pazartesi günü saat 18:00’a kadar doldurmaları gerekmektedir. Ä°ÅŸ Forumuna iliÅŸkin güncel program ve Rusya heyet listesinin nihai hali, kayıt yapan katılımcılara bilahare iletilecektir. Katılımcıların Ä°zmir’e ulaşımı, konaklama, toplantı yerine transfer vb. iÅŸlemler kendi imkanları ile organize edilecektir.

Ekler:

- Taslak program (1 sayfa)

- Rusya heyeti taslak listesi (10 sayfa)