29.03.2024

INKSNA Kapsamında ABD Dış İlişkileri Bakanlığı Tarafından Alınan Yaptırım Kararı Hakkında.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğindan alınan yazıda; Birliklerine iletilen ABD'nin "İran, Kuzey Kore ve Suriye yayılmanın Önlenmesi Yasası (INKSNA) kapsamında ABD Bakanlığı tarafından 10 ülkeden 29 yabancı gerçek ve tüzel kişi hakkında 21 mart 2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yaptırım kararı alındığı belirtilmiştir.

Yaptırım kapsamında alınan gerçek ve tüzel kişilerin de listenini içeren söz konusu karara dari 30 Mart 2017 tarihli ABD Resmi Gazetesinin ilgili bölümü de ekte iletilmektedir.

Söz konusu yazı, ve ekleri için lütfen TIKLAYINIZ.