18.05.2024

12. Türk Arap Ekonomi Formu 23 Mart 2017 Tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecektir.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan yazıda; Al-İktissad Wal-Aamal Group (AIWA) tarafından 12. Türk-Arap Ekonomi Forumu (TAF'2017) 23 Mart 2017 Tarihinde Swissotel Bosphorous İstanbul'da gerçekleştirileceği ve söz konusu etkinliğin Birliklerince de desteklendiği belirtilmektedir.

Bankacılık, finans, enerji, inşaat, gayrimenkul, müteahhitlik, savunma sanayi ve ulaştırma temel konu başlıkları ile toplanacak olan TAF'2017 kapsamında mevzuat değişiklikleri ve ekonomide yapılan yeni düzenleme ve banzeri konuların ele alınacağı oturumlar gerçekleştirileceği, İslamı bankacılık, Türkiye ve Arap ülkelerinde yatırım fırsatları, değişen global dengeler ve bölgemize etkileri konuları da ele alınacağı belirtilmektedir.

TAF 2017 'ye katılmak isteyenlerin http://www.turkisharabeconomicforum.com/ adresinde yer alan kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir. Kayıt formuna www.tobb.org.tr adresinden de ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla.