16.05.2024

Mısır Heyet Ziyareti, 9-10 Şubat 2011

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 9-10 Şubat 2011 tarihlerinde Mısır Arap Cumhuriyeti'ne gerçekleştirilmesi planlanan resmi ziyaret kapsamında TOBB ve DEİK tarafından özel sektör heyeti düzenlenmesi planlanmaktadır.

Ziyaret kapsamında DEİK/Türk-Mısır İş Konseyi ve karşı kanat karşı kanat kuruluşu Mısırlı İşadamları Derneği (EBA) işbirliğinde iki ülke iş dünyasının geniş katılımıyla Kahire’de Türk-Mısır İş Forumu da gerçekleştirilecek olup iki ülke Başbakanları Sayın Erdoğan ve Sayın Nazif’in Türk-Mısır İş Forumu’nu onurlandırmaları öngörülmektedir.

Ziyarete katılmak isteyen üyelerimizin http://www.deik.org.tr/pages/TR/DEIK_ToplantiDuyurulariDetay.aspx?tdDetId=638&IKID=10 adresinde yer alan katılım formunu eksiksiz doldurarak, 600 EURO avans bedelinin ödendiğini gösteren, katılımcının isminin de kayıtlı olduğu ödeme dekontu ile birlikte DEİK’e (Batuhan Güneş, Tel : 0-212-339 50 70, Faks: 0-212-270 35 92, E-mail:afrika@deik.org.tr) iletmesi gerekmektedir.