30.06.2024

Hindistan-Avrupa 29 Ä°ÅŸ Forumu

Sayın Üyemiz,

TOBB'dan gelen Hindistan’ın Ankara BüyükelçiliÄŸinin yazısında “Hindistan-Avrupa 29 Ä°ÅŸ Forumu’nun (IE29BF) Hindistan DışiÅŸleri Bakanlığı ile Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu (FICCI) tarafından 8-9 Aralık 2016 tarihinde Yeni Delhi, Hindistan’da gerçekleÅŸtirileceÄŸi belirtilmektedir.

GeçtiÄŸimiz yıl, düzenlenen aynı etkinliÄŸe Hindistan ve Orta Avrupa ülkelerinden Bakanlar, Büyükelçiler, iÅŸ liderleri ve çeÅŸitli sektörlerden davetlilerden oluÅŸan, 400’den fazla bir katılım gerçekleÅŸtiÄŸi ifade edilmektedir. Bu yıl gerçekleÅŸecek Forumda, beceri geliÅŸtirme, biyoteknoloji, biyoloji, biliÅŸim teknolojisi, akıllı ÅŸehirler, temiz teknolojiler, yenilenebilir enerji, otomotiv yedek parçaları, tarım ve gıda iÅŸleme ve lojistik gibi sektörlerin ele alınacağı belirtilmektedir.

B2B görüÅŸmelerin de organize edilmesi planlanan Forum ile ilgili detaylı bilgiye www.ie29bf.in web-sitesinden ulaÅŸabilmekte olup, Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu Direktörü Rohit Sharma (rohit.sharma@ficci.com) ile iletiÅŸime geçilebilmektedir.