19.05.2024

TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları

Söz konusu yeni mevzuat kapsamında Oda/Borsalar için belirlenen üye kontenjan sayısı arttırılmış ve illerdeki koordinatör Oda ve Borsalar belirlenmiştir. Borsamız, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Koordinatör Borsası olarak görevlendirilmiştir. TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu koordinatör odası ise Ege Bölgesi Sanayi Odası olmuştur.

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu için üye kontenjanı 561’er  kişi Borsamızın her kurul için üye kontenjanı ise 51’er kişi olarak tespit edilmiştir.

Borsamıza kayıtlı firmalar adına, Borsamız temsilcisi olarak TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu’na üyelik başvurusu yapmak isteyen  kadın girişimciler, ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olmak kaydı ile www.kadingirisimciler.org.tr adresli internet sitesinden başvuru formunu mutlaka eksiksiz doldurup çıktısını alarak  en kısa sürede Borsamıza teslim etmesi gerekmektedir.Borsamıza kayıtlı firmalar adına, Borsamız temsilcisi olarak TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu’na üyelik başvurusu yapmak isteyen  genç girişimciler, 18 yaşından gün almış, kırk yaşından gün almamış olmak,  ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olmak kaydı ile  www.gencgirisimciler.org.tr adresli internet sitesinden başvuru formunu mutlaka eksiksiz doldurup çıktısını alarak  en kısa sürede Borsamıza teslim etmesi gerekmektedir.