19.05.2024

TOBB-FGCCC; Türkiye-KİK 2. Forumu

Sayın Üyemiz,

TOBB Körfez Ä°ÅŸbirliÄŸi Konseyi Odaları Federasyonu (FGCCC) ve Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası iÅŸbirliÄŸinde, “TOBB-FGCCC; Türkiye- KÄ°K 2. Forumu” 1-2 Kasım 2016 tarihinde, Bahreyn’de düzenlenecektir.

Söz konusu Forum’a Bahreyn BaÅŸbakanı Åžeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa’nın  onurlandırması beklenmektedir.

“TOBB-FGCCC Türkiye KÄ°K 2. Forumu”na Körfez Ä°ÅŸbirliÄŸi Konseyi (KÄ°K) üyesi Bahreyn, Suudi Arabistan, BirleÅŸik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Katar ve Oman iÅŸ ve finans çevrelerinden yaklaşık 500 civarında firmanın katılımı ve ülkemizden Foruma iÅŸtirak edecek firmalarla iÅŸ görüÅŸmelerinin gerçekleÅŸmesi öngörülmektedir.

Forum kapsamında, altyapı, mega projeler, teknik müÅŸavirlik, bankacılık ve finans, saÄŸlık, ilaç ve tıbbi ekipmanlar, yenilenebilir enerji, petrol ve gaz, tarım, gıda, ulaÅŸtırma, lojistik ve franchising  gibi sektörlerde iÅŸ imkanları, karşılıklı ticaret ve yatırımda karşılaşılan sorunların  ele alınması öngörülmektedir.

Ayrıca Forum kapsamında,  Türkiye ve KÄ°K üyesi ülke firmaları arasında teknik müÅŸavirlik, tarım ve gıda, yenilenebilir enerji, enerji, petrol ve gaz, savunma sanayi, bankacılık, finans ve sigorta, gayrimenkul, otomotive ve yan sanayi, kimyasal ürünler, kozmetik ve temizlik ürünleri, inÅŸaat ve altyapı, inÅŸaat malzemeleri, saÄŸlık ve ilaç, biliÅŸim teknolojileri, makine ve teçhizat, madencilik, tekstil ve konfeksiyon, turizm, ulaÅŸtırma ve lojistik, elektronik ve telekomünikasyon ve franchising sektörleri baÅŸta olmak üzere,  firmalar arası ikili görüÅŸmeler gerçekleÅŸtirme imkanı saÄŸlanacaktır.

Forum kapsamında, ayrıca, firmalara sponsor olma imkanı sunulacaktır. Üst düzey katılımın gerçekleÅŸeceÄŸi Forum'a sponsor olan firmalar, toplantı salonlarında görünürlük hakkı elde edecek ve Körfez ülkelerinden gelen katılımcılara ve üst düzey ÅŸirket temsilcilerine kendi firmalarını tanıtma imkanı bulacaklardır.

Ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin konaklama, uçak, transferler, yemek vb. organizasyon giderlerini karşılamak üzere TOBB- T. Ä°ÅŸ Bankası Akay Åžubesi (Åžube Kodu: 4201, Swift: ISBKTRIS) TR670006400000242010012766 numaralı Dolar hesabına 500,- (BeÅŸYüz) Dolar ön avans bedeli ödemeleri gerekmektedir. Katılım bedelinin kesinleÅŸmesini takiben, bakiye tutar ziyaret öncesinde katılımcılardan ayrıca tahsil edilecektir.

Ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin (http://kik.tobb.org.tr) adresinde yer alan “TOBB-FGCCC; Türkiye- KÄ°K 2. Forumu Katılım Formu”nu doldurmaları, yüksek çözünürlüklü ve “jpeg” formatında bir resim, pasaportun renkli kısmı ile avans bedelinin ödendiÄŸini gösteren dekontun da kik@tobb.org.tr email adresine en geç 10 Ekim 2016 tarihine kadar iletmeleri gerekmektedir.

KiÅŸi başı organizasyon giderleri, katılımcıların sayısına göre tespit edilmektedir. Bu itibarla, katılım teyidini bildirip, avans ödemesini yapmış olan katılımcıların ziyarete katılmaktan vazgeçmeleri halinde, en geç 3 Ekim 2016 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar TOBB'a yazılı olarak bildirmeleri halinde avans olarak yapılan ödeme iade edilebilecektir. Ayrıca ayrıntılı bilgi ve etkinlik sponsorluÄŸu için irtibat bilgileri aÅŸağıda verilmiÅŸtir.

Åžehla ALÄ° HASAN

Tel: +90 312 218 22 21