08.05.2024

İran - Kapsamlı Ortak Eylen Planı “Sıkça Sorulan Sorular” Rehberi

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda İran ile P5+1 ülkeleri (ABD, İngiltere, Fransa, Rusya Federasyonu, Çin Halk Cumhuriyeti ve Almanya) arasında mutabık kalınan Kapsamlı Ortak Eylen Planı’nın (KOEP) Uygulama Gününün sonrasında, İran’a yönelik hangi yaptırımların kaldırıldığına ilişkin ABD ve AB makamlarınca “Sıkça Sorulan Sorular” rehberi hazırlandığı açıklanmıştır.

Söz konusu rehbere, güncel eklemelerle birlikte, İngilizce olarak aşağıda verilen linkten ulaşılabileceği bildirilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

rehbere ulaşmak için tıklayınız.