09.05.2024

MÜSİAD tarafından, DEİK/Türkiye-Belçika İş Konseyi işbirliğiyle Brüksel Sektörel İş Gezisi, 14-16 Mart 2016

Sayın Üyemiz,

MÜSİAD tarafından, DEİK/Türkiye-Belçika İş Konseyi işbirliğiyle, 14-16 Mart 2016 tarihleri arasında Brüksel-Belçika’ya sektörel iş gezisi ziyareti düzenlenecektir. MÜSİAD Genel Başkanı -DEİK Başkan Yardımcısı Sayın Nail Olpak başkanlığında gerçekleşecek olan ziyaret kapsamında, Brüksel Bölgesi Ekonomi Bakanı Sayın Didier Gosuin ve Belçika Sanayi ve Ticaret Odası CEO’su Olivier Willocx’un yapılacak toplantıda katılımcılara hitap etmeleri öngörülmektedir.

Sektörel iş gezisi kapsamında, inşaat, enerji ve mühendislik sektörlerine ağırlık verilmesi planlanmaktadır. Anılan sektörlerde iki ülke işbirliğinin arttırılması ve üçüncü pazarlarda Türkiye ve Belçika işbirliğinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Anılan ziyaret kapsamında  Polonya’da mevcut iş fırsatları ve finansmanı AB tarafından sağlanmış projeler konusunda bilgi aktarılacaktır.

Ziyaretin uçak hariç konaklama, transferler, yemek vb. organizasyon hizmetleri paket program dahilinde sağlanacaktır. Anıan ziyarete uçak hariç katılım bedeli 1600 Euro olarak belirlenmiştir. Katılım bedelinin Kuveyt Türk Beyazıt Şubesi IBAN No: TR97 0020 5000 0061 2572 5001 01 EUR hesabına KTEFTRIS swift kodu ile yatırılması gerekmektedir.

Katılmak isteyen üyelerimizin katılım teyitlerinin aşağıdaki linkte yer alan katılım formu aracılığıyla en geç 7 Mart 2016 Pazartesi gününe kadar GR Events (İlgili Kişi: Sara Zaki/ Sinem Bayar, 0312 447 43 40, e-posta: contact@greventsworld.com) iletilmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla.

Katılım Formu: