30.06.2024

Tayvan Ticaret Heyeti

Sayın Üyemiz;

Ege ihrcatçı Birlikleri Sekreterliğinden alınan 04.02.2016 tarihli yazıda, Ekonomi Bakanlığı Koordinasyonunda Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Ege ihrcatçı Birlikleri Sekreterliği organizasyonunda 22-25 Mart 2016 tarihleri arasında Tayvan'a yönelik bir ticaret heyeti düzenleneceği bildirilmiş olup, başkent Taipei şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda iş gezilerinin yanı sıra her iki ülke girişimcilerini buluşturacak nitelikte iş görüşmeleri  (B2B) yapılacağı öngörülmektedir.

Zeytinyağı ve diğer yenilebilir yağlar, yaş meyve ve sebze, narenciye, turunçgiller, kurutulmuş gıda ürünleri, fındık, kuruyemiş sektörlerinde faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmaların katılımlarında fayda olacağının bildirildiği görüşmeler için istekli firmaların http://goo.gl/I2VbPH adresindeki başvuru formunu eksizsiz doldurarak en geç 1 Mart 2016 Salı günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Söz konusu organizasyon için 1.850 USD  (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) avans ödemesinin Türkiye İhracatçılar Meclisi Vakıfbank Şirinevler Şubesi (Şube Kodu:282) IBAN no: TR63 0001 5001 5804 8000 9986 04 hesabına yatırılması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.