19.05.2024

Türkiye Kırgızistan Yatırım ve Ticaret Forumu

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan 12.01.2016 tarih 630 sayılı yazıda; TOBB ile Kırgız Sanayi ve Ticaret Odası işbirliğinde Türkiye Kırgızistan Yatırım ve Ticaret Forumu düzenleneceği belirtilerek, 21 Ocak 2016 tarihinde Birliğimiz İkiz Kuleler Hizmet Binasında gerçekleştirilecek Foruma Kırgız Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı Sn. Arzybek KOZHOSHEV ve beraberindeki Kırgız iş adamlarının katılacağının da ön görüldüğü belirtilmektedir.

Söz konusu Foruma katılması öngörülen Kırgız firmalarının tarım, gıda, inşaat, enerji, tekstil, ulaştırma-lojistik, ticaret ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Kırgız işadamlarından oluşması öngörüldüğü,  Forumun ardından, katılımcı Kırgız firmaların temsilcileri ile ikili görüşmeler gereçekleştirilebileceği, Kırgızistandan katılması beklenen firmaların listesinin ve faaliyet alanlarına dair bilgilerin katılım onayı veren firmalara daha sonra bildirileceği belirtilerek;

Katılmayı düşünen üyelerin katılım onaylarını en geç 18 Ocak 2016 tarihine kadar 0 (212) 324 95 42 numaralı telefondan veya adem.kula@tobb.org.tr mail adresinden Adem KULA'ya bildirmeleri gerektiği vurgulanmaktadır.

Taslak program ve katılım formuna ulaşmak için tıklayınız.