09.05.2024

XI. İsviçre Türkiye Ekonomik Forumu Hk.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan 30.11.2015 tarih ve 22093 sayılı yazıda; Türkiye'de bulunan İsviçre Ticaret Odası Derneği tarafından "İsviçre'de Yatırım, Dünya Çapında Oyuncu Ol" teması adı altında, 09 Aralık 2015 Çarşamba günü, İstanbul Swissotel The Bosphorus'da "XI. İsviçre Türkiye Ekonomik Forumu" düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazıda devamla; "Küresel İnovasyon" ve "Dünya Rekabetçilik" endekslerinde 5 yıldır 1. sırada yer alan İsviçre'nin yabancı yatırımlara vergi avantajları ve kolaylıklar sağladığına değinilmiş, söz konusu Forum'un bu doğrultuda Türkiye ve İsviçre'deki son gelişmeleri katılımcılara aktarmayı amaçladığı belirtilmiştir.

Forum'a katılım kamu kurum ve kuruluşları ile Oda temsilcilerine ücretsiz olup, diğer katılımcılar için katılım ücreti 60 TL'dir.

Detaylı bilgi için Türkiye İsviçre Ticaret Odası Derneği ( Tel: 0212 211 1435) ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.

Konferansın taslak programına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Konferansın taslak programı ve katılım formu ayrıca TOBB'un internet sitesi ( www.tobb.org.tr ) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altında "Uluslararası İşbirliği İmkanları/Yurt İçi Etkinlikler" bölümünde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunulur.