16.05.2024

Sweets & Snacks Expo 2011 Fuarı

T.C. BaÅŸbakanlık Dış Ticaret MüsteÅŸarlığı Ä°stanbul Ä°hracatçı Birlikleri Genel SekreterliÄŸi’nden ve TOBB'tan alınan yazıda, Chicago/Amerika BirleÅŸik Devletleri’nde 24 – 26 Mayıs 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan “ Sweets & Snacks Expo 2011 Uluslararası Bisküvi, Çikolata ve Åžekerleme Fuarı”nın Türkiye milli katılım organizasyonunun Ä°stanbul Ä°hracatçı Birlikleri Genel SekreterliÄŸi tarafından organize edileceÄŸi belirtilmiÅŸtir.

Söz konusu fuara baÅŸvuruda bulunmayı planlayan üyelerimizin 28 Aralık 2010 Salı gününe kadar kaç metrekareyle katılmak istediklerine iliÅŸkin baÅŸvurularını Ä°stanbul Ä°hracatçı Birlikleri Genel SekreterliÄŸi’ne Faks: 0 212 454 05 01-02, e-posta: fuar@iib.org.tr) göndermeleri rica olunur.