30.06.2024

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Bölgesel Planlama Konseyi 26. Toplantısı Hk.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Borsamıza iletilen yazıda; Kalkınma Bakanlığı Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdürlüğü'nden alınan bir yazıya atfen; Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Bölgesel Planlama Konseyi (BPK) 26. Toplantısı'nın 13-16 Aralık 2015 tarihlerinde Tahran'da gerçekleştirileceği, bahse konu toplantıya hazırlık çerçevesinde, 25. BPK'da alınan kararların uygulama durumunun gözden geçirilmesi ve 26. BPK Toplantısı için olabilecek yeni önerilerin görüşülmesi amacıyla Koordinasyon toplantıları yapılmasının planlandığı bildirilmiştir.

Bu itibarla Koordinasyon Toplantılarına hazırlık amacıyla yapılacak çalışmada değerlendirilmek üzere görüşlerinizi 5 Kasım 2015 tarihine kadar TOBB'a (esma.mirmahmutogullari@tobb.org.tr) iletmeniz hususunu bilgilerinize sunarız.

1-5 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Bölgesel Planlama Konseyi'nin 25. Toplantısına ilişkin Rapora ulaşmak için lütfen tıklayınız.