19.04.2024

Adana Tarım Fuarı 2015

Sayın Üyemiz,

Tüyap Adana Fuarcılık Anonim Şirketi Tarafından, TARMAKBİR Türk Tarım Makineleri İmalatçıları Birliği ve T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Türkiye Tarım, Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Adana İl Tarım Müdürlüğü, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Ticaret ve Sanayi Odaları, Seyhan, Yüreğir, çevre il ve ilçelerin Ziraat Odaları, TMMOB  Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, Adana  ili Arı yetiştiricileri Birliği, Adana ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin değerli destekleri ile hazırlanan ADANA TARIM FUARI 2015 – Adana 9. Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı ile ADANA SERA – BAHÇE FUARI 2015 – Adana 8. Seracılık, Bahçecilik , Fidancılık, Tohumculuk, Çiçekçilik ve Teknolojileri Fuarı 18 – 22 kasım 2015 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecektir.

Detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz:

TÜYAP ADANA FUARCILIK ANONİM ŞİRKETİ

Şerife YILMAZ