26.04.2024

Peynir, Şarap, Soçi-2015 Festivali

Sayın Üyemiz,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)'ten alınan yazıda; Rusya Federasyonu Soçi Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Türkiye-Rusya İş Konseyine iletilen bir yazıda Soçi TSO organizasyonu, Krasnodar Valiliği destekleri ve Krasnodar Bölgesi Tarım Bakanlığı himayelerinde, 30 Ekim - 1 Kasım 2015 tarihlerinde Soçi şehrinde "Peynir. Şarap. Soçi-2015” başlıklı Festivalin düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu festival kapsamında organize edilecek fuar, ikili görüşmeler ve kültürel etkinlikler çerçevesinde başta peynir ve şarap olmak üzere yabancı gıda ihracatçılarının yerel işadamları, otel, kafe, restoran sahipleri ile birebir temas edebilecekleri, doğrudan ürün satışı yapabilecekleri bu etkinliğe ilişkin tanıtım yazısı ekte sunulmaktadır.

Eki: Etkinlik Yazısı