24.04.2024

İktisadi Araştırmalar Vakfı “Türkiye-Bosna Hersek Ekonomik İlişkilerin Geliştirilmesi” Sempozyumu

Sayın Üyemiz,

İktisadi Araştırmalar Vakfı  (İAV) , Ziraat Bankası–Bosna  ile birlikte    21 Ekim 2015  tarihinde  Saraybosna’da  “Türkiye-Bosna Hersek  Ekonomik İlişkilerin Geliştirilmesi” Sempozyumu düzenlemektedir.

İktisadi Araştırmalar Vakfı’dan alınan yazıda belirtildiği üzere; sempozyumun amacı, özellikle Bosna Hersek’te iş yapmak isteyen Türk yatırımcılarına ve Türkiye’de iş yapmak isteyen Bosnalı  iş adamlarına  iki ülkenin yatırım ortamı, hukuki kriterleri, teşvik  uygulamaları ve öncelikli  sektörler hakkında  ayrıntılı bilgi vermektir.

Sempozyuma Türkiye ve Bosna Hersek’ten Bakan/Müsteşar/Ticari Müşavir ve temsilcileri ile bilim insanları, iş adamları, her iki ülkenin potansiyel işbirliği, fırsatları ve tehditlerini dile getirerek iki ülke arasındaki Ticari İlişkilerin Geliştirilmesine yönelik görüş ve düşüncelerini katılımcılarla paylaşacaklardır. Sempozyumda konuşma dili Türkçe ve Boşnakça olup simültane tercüme yapılacaktır.

Sempozyuma katılmak isteyen üyelerimizin 0212 233 21 07 nolu telefonla başvurmaları veya ekteki formu doldurup  info@iav.org.tr  adresine mail atmaları gerekmektedir.

Ekler:
Sempozyum Programı