08.05.2024

Türkiye - Bosna Hersek Çalışma Komitesi Hk.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan 23.07.2015 tarih ve 14050 sayılı yazıda; Bosna Hersek ile aramızdaki ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesini teminen karşılıklı işbirliğinin yürütüldüğü alanlarda firmalarımızın karşılaştığı sorunların, çözüm önerilerinin yeni işbirliği imkanlarının tespiti ve değerlendirilmesi amacıyla TOBB bünyesinde bir çalışma başlatıldığı bildirilmiştir.

Çalışma kapsamında, ilgili firmalarımızın ve sektörlerin görüş ve önerilerine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu itibarla, Bosna Hersek ile ekonomik ve ticari ilişkilerde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri ile yeni işbirliği olanaklarına ilişkin görüşlerin belirlenmesi için http://tobb.org.tr/DEID/basvuru/bosna/ adresindeki formun ilgili üyelerimizce 21 Ağustos 2015 tarihine kadar doldurulmasını rica ederiz.