28.03.2024

SİAL Middle East 2015 Fuarı

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan 24.05.2015 tarih 12279 sayılı yazıda;İstanbul Ticaret Odasından alınan 03.06.2015 tarihli yazıya istinaden, Birleşik Arap Emirlikleri ve çevreülkelerinin ülkemiz gıda ihracatı için taşıdığı önem doğrultusunda her yıl Birleşik Arap Emirlikler'nin Abu Dhabi Emirliği'nde düzenlenen SİAL Middle East Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı Türkiye milli iştirakinin 2010 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası tarafıdnan organize edildiği bildirilmekte, bu çerçevede SİAL Middle East 2015 Fuarı da 7-9 Aralık 2015 arasında gerçekleşecektirilecektir.

Söz konusu Fuar ile ilgili başvuru formu ve dataylı bilgiye Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki "Uluslararası İş İmkanları / Yurt Dışı Etkinlikler" başlığı altından ulaşılabilmektedir. Fuara katılmak isteyenlerin başvuru formunu doldurarak İstanbul Ticaret Odası ile temasa geçmesi gerekmektedir.

İstanbul Ticaret Odasına ulaşmak için tıklayınız.