17.05.2024

DEİK Politik Risk Sigortası Konferansı

Bu sebeple politik risk sigortası konusunda Dünya Bankası ( MIGA ) ve İslam Kalkınma Bankası, Kredi Garanti Kuruluşu ( ICEIC ) gibi önemli uluslararası kuruluşların ve dünya çapında prestijli uzmanların katılımları, T.C. Hazine Müsteşarlığı ve Eximbank işbirliği ile 30 Haziran 2011'de İstanbul'da, TOBB Plaza'da Politik Risk Sigortası Konferansı'nın düzenlenmesi planlandığı ifade edilmektedir.

Söz konusu etkinlik için sınırlı kontenjan bulunmakta olup, katılım için kişi başı 75 TL katılım ücretinin DEİK adına yatırıldığını gösteren, katılımcının isminin de kayıtlı olduğu ödeme dekontu ile birlikte DEİK'e ( İlgili Kişi: Ceren Sümer, Tel : 0212 339 50 89 ) bildirilmesi gerekmektedir.