19.05.2024

Türkiye-Rusya Çalışma Toplantısı

Sayın Üyemiz;

TOBB'dan gelen 05.06.2015 tarih ve 11070 sayılı yazıda Rusya Federasyonu'nun St. Petersburg şehrinde düzenlenecek St. Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu vesilesiyle, Rusya Sanayiciler ve Girişimciler Birliği (RSPP) ile işbirliği içerisinde, TOBB Başkanı Sayın M. Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla, 18 Haziran 2015 Perşembe günü 12:30-13:45 saatleri arasında, Türkiye-Rusya Çalışma Toplantısı düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazıdan devamla, toplantıda Türkiye ile Rusya Federasyonu arasındaki ticaret ve yatırım ilişkilerinin mevcut durumu ile yeni işbirliği olanakları görüşülecektir. İki ülke arasında hayata geçirilmesi beklenen Hizmet ve Yatırım Alanında Ticari ve Ekonomik Ortaklık Anlaşması öncesi yapılacak değerlendirmelerin iki ülke yatırımcı ve hizmet sunucuları açısından önem taşıyacağı düşünülmektedir.

Rusya'nın St. Petersburg şehrinde düzenlenecek toplantıya katılmak isteyen firma temsilcelerinin, aşağıda yer alan formu doldurarak en geç 14 Haziran 2015 Pazar gününe kadar arge@itb.org.tr adresinden Borsamız Ar-Ge Müdürlüğü'ne iletmeleri gerekmektedir.

Katılımcıların uçak ve otel rezervasyonlarının kendileri tarafından yapılması gerekmektedir.

Katılım formu için lütfen tıklayınız.

Söz konusu toplantıyı katılımınız hususunu bilgilerinize sunarız.