29.03.2024

Türk - Rus Ortak Sanayi Çalışma Grubu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda (TOBB), Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yazısına atfen; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Rusya Federasyonu Sanayi ve Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen Türk - Rus Ortak Sanayi Çalışma Grubu'nun (OSÇG) 14. Dönem Toplantısı'nın, 7 - 8 Nisan 2021 tarihlerinde Moskova'nın Tula Bölgesi'nde gerçekleştirileceği bildirilmekte olup, iş insanlarımızın Rusya Federasyonu'nda (varsa) karşılaştığı sorunlara ilişkin bilgi talep edilmektedir.

Bilgileriniz ile birlikte aşağıda yer alan formun doldurularak en geç 25 Mart 2021 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar arge@itb.org.tr mail adresine iletilmesi gerekmektedir.

Form için TIKLAYINIZ .

18.03.2021