19.04.2024

Online G3 Forum 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda (TOBB); Türkiye'nin girişimcilik alanındaki en büyük etkinliği olan Geleceğin Gücü Girişimciler (G3) Forumu; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği ve GEN Türkiye ev sahipliğinde, TOBB Başkanı Sayın M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Nurten Öztürk, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Ali Sabancı ve G3 Platform Başkanı Gülden Yılmaz'ın katılımları ile 22 Mart 2021 Pazartesi günü çevrim içi olarak gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Etkinliğin bu seneki teması; "Oyuna Gel, İcat Çıkar!" olarak belirlenmekte olup, dijital oyun yazılım sektörüne yönelik bu etkinlikte, girişimci adayları ile alanında yetkin isimlerin sanal ortamda buluşacağı, ülkemizde hızla büyüyen oyun yazılım sektörüne gerçekleştirilen yatırımlar ele alınacağı bildirilmektedir.

Etkinliğe katılım için https://g3forum.online/ linkinden kayıt yaptırılabileceği iletilmektedir.

G3 Forum Online Program Akışı için TIKLAYINIZ .

17.03.2021