29.03.2024

Türkiye - İsveç I. Dönem JETCO Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB); eşbaşkanlığı Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan ile İsveç Dış Ticaret ve Nordik İlişkiler Bakanı Sayın Anna Hallberg tarafından yürütülen Türkiye - İsveç I. Dönem JETCO Toplantısı'nın 5 Mayıs 2021 tarihinde video konferans yöntemiyle gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Bu çerçevede, söz konusu toplantıya yönelik hazırlık çalışmalarında yararlanılmak ve I. Dönem JETCO Mutabakat Zaptında yer almak üzere Türkiye - İsveç ilişkileri hakkında ele alınmasında fayda görülen konulara ilişkin bilgi talep edildiği belirtilmektedir.

Bu itibarla, konunun ilgili üyelerinize duyurularak, toplantının hazırlıklarında kullanılmak ve I. Dönem JETCO Mutabakat Zaptında yer almak üzere, İsveç ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin en geç 15 Mart 2021 tarihine kadar arge@itb.org.tr adresine bildirilmesi gerekmektedir.

İzmir Ticaret Borsası

09.03.2021