25.04.2024

Staj Seferberliği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda; Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ve TOBB arasında 8 Haziran 2020 tarihinde Yetenek Kapısı İş Birliği Protokolü imzalandığı bildirilmektedir. Bu kapsamda Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları tarafından “Staj Seferberliği” programı başlatıldığı belirtilmektedir.

Stajyer adaylarının, 22 Şubat - 22 Mart 2021 tarihleri arasında kariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden başvurularını yapabilecekleri belirtilmektedir.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ .

05.03.2021