19.04.2024

Türkiye-Botsvana Karma Ekonomik Komisyon (KEK) II. Dönem Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda; Türkiye-Botsvana Karma Ekonomik Komisyon (KEK) II. Dönem Toplantısı’nın 25 Mart 2021 tarihlerinde video-konferans yöntemiyle gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Bahse konu toplantının hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere, Botsvana ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde kaydedilen gelişmeler, yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerini içeren bilgi notunun en geç 18 Şubat 2021 Perşembe gününe kadar Birliğimize iletilmek üzere Borsamız'a ( arge@itb.org.tr ) iletilmesi gerekmektedir.

16.02.2021