19.04.2024

Kobi’lerde Sürdürülebilirlik Semineri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda; TOBB ile TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğinde İşletme Yönetimi Programı kapsamında gerçekleştirilecek olan webinarda Türkiye’deki KOBİ’lerin mevcut durumu, KOBİ’lerde temel başarısızlık nedenleri, işletme riskleri, temel yönetim hataları ve bunlara yönelik çözüm yöntemleri anlatılacağı, seminer sonunda KOBİ’lerin sorularının cevaplandırılacağı bildirilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Merkezi iş birliğinde, İşletme Yönetimi Programı kapsamında "KOBİ’lerde Sürdürülebilirlik Semineri " 09  Şubat 2021 Salı, saat 14:00 - 15:30 saatleri arasında gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Zoom Toplantı katılım linkine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Program için TIKLAYINIZ.

08.02.2021