24.04.2024

Hainan 2021 Expo Fuarı

Ege İhracatçı Birlikleri’nden (EİB) alınan bir yazıda, Çin Halk Cumhuriyeti’nin Hainan kentinde 07-10 Mayıs 2021 tarihleri arasında bu yıl ilk defa düzenlenecek Hainan Expo 2021 Uluslararası İthalat Fuarı’nda (China International Consumer Products Expo) “Gıda, Otomobil, Moda Ürünler, Mücevherat, Kültürel Ürünler, Sağlık Ürünleri, Elektronik, Evcil Hayvan Ürünleri” holleri yer alacak olup, Türkiye milli katılım organizasyonunun Ege İhracatçı Birlikleri organizatörlüğünde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Katılım bedelinin Ticaret Bakanlığı’nın 2017/4 sayılı Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar uyarınca desteklenmesi halinde nakliye dahil 1.000 USD/m2 olarak uygulanması planlanmaktadır. Başvuru minimum 9 m2 alan için yapılabilmektedir. Bu fiyata; yer kirası, özel stant konstrüksiyonu, nakliye (gıda ürünleri ve promosyon malzemeler tek yön kati ihracatla gönderilecek olup, bozulabilir nitelikteki ve dondurulmuş ürünlerin nakliyesi yapılmayacaktır) genel tanıtım giderleri, fuar alanında verilecek diğer hizmetler (internet bağlantısı, catering, katılımcı broşürü vb.) dahil olacaktır. Ayrıca fuara Türkiye’den seyahat imkanı olmaması halinde hibrit organizasyon yapılacak, bu çerçevede Çin’de temsilcisi olmayan firmaların stantlarında İngilizce-Çince bilen yerel hostesler aracılığıyla stant ürün yerleşimleri yaptırılacak, firmanın Türkiye'deki satış temsilcisine ait WeChat kodu yer alan bir QR standı yer alacak, firma temsilcileri ile alıcılar arasında wechat uygulaması üzerinden online görüşme imkanı sağlanacaktır.

Fuara katılmak isteyen firmaların, en geç 2 Şubat 2021 Salı gününe kadar aşağıda yer alan link aracılığıyla ulaşılabilen başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Başvuru formuna ulaşmak için TIKLAYINIZ

28.01.2021