27.04.2024

Türkiye - Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odası Forumu I. Ekonomi Konferansı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda; 29 Ocak Cuma günü, 12.00-14.00 saatleri arasında sanal ortamda ''Türkiye - Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odası Forumu I. Ekonomi Konferansı'' düzenleneceği belirtilmektedir.

Programa, T.C. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Arnavutluk Maliye ve Ekonomi Bakanı Anila Denaj ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun iştirak edeceği, etkinlikte ayrıca, Arnavutluk ve Türkiye'deki yatırım imkânları üzerine sunumların gerçekleştirileceği ve akabinde başarılı iş insanlarının iş yapma deneyimleri üzerine tecrübe paylaşımında bulunacağı ifade edilmektedir.

Zoom Webinar kayıt linkine ulaşmak için TIKLAYINIZ

Programa ulaşmak için TIKLAYINIZ