26.04.2024

Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri Tanıtım ve Yatırımcı Bilgilendirme Toplantısı

Bir süre önce, tarımda üretilen ürünlerin katma değerini yükseltmek ve ihracata yönelik üretim yapmak amacıyla İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Borsası ve Ege İhracatçı Birlikleri, ilimizde Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri (TDİOSB) kurmak için ortaklaşa yola çıkmıştır.

Bu kapsamda; Dikili ilçemizde Jeotermal Kaynaklı İhtisas Sera OSB, Bayındır ilçemizde Çiçekçilik İhtisas Çiçekçilik OSB, Bergama ilçemizde Süt İhtisas OSB ve Kınık ilçemizde  Tohum, Fide, Tıbbi Aromatik Bitkiler İhtisas OSB kurulması çalışmaları Tarım ve Orman Bakanlığımızın uhdesinde yürütülmektedir.

28 Ocak 2021 Perşembe günü saat 14:00’te çalışmaları devam eden Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri ile ilgili ayrıntılı bir tanıtım ve yatırımcı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.  Söz konusu toplantıda, TDİOSB Projeleri Yönetici Koordinatörü Sayın Ali Osman ÖĞMEN ve proje yürütücü ekibi tarafından detaylı bilgi verilerek son gelişmeler aktarılacaktır.

Zoom Platformu üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştireceğimiz toplantımız yatırımcı olmayı düşünen ve bilgi almak isteyen tüm katılımcılara açıktır.

Toplantı linki kayıt yaptıran katılımcıların e-posta adreslerine 28 Ocak 2021 Perşembe günü toplantı öncesinde iletilecektir.

Kayıt için lütfen TIKLAYINIZ.

25.01.2021