29.03.2024

Summer 2021 Fancy Food Show Fuarı

Sayın Üyemiz;

Ege İhracatçı Birlikleri’nden aldığımız yazıda; ABD-New York’da 27-29 Haziran 2021 tarihleri arasında Summer’21 Fancy Food Show Gıda Fuarı düzenleneceği bildirilmektedir.

Fuar idaresinin sadece markalı ve ambalajlı ürün sergileyen firmaların fuara katılması yönünde bir prensip kararı alındığı ifade edilmiş bu şartlara uyan firmaların başvuruda bulunması, fuara katılmak isteyen firmaların başvuru formları ile birlikte sergileyecekleri ürünleri gösteren 1 veya 2 adet görsel göndermeleri gerektiği belirtilmektedir.

Fuara ilişkin detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Fuara katılım ve program için TIKLAYINIZ.

20.01.2021