20.04.2024

Teknolojide Yerli Üretim ve Kobi'lerin Gücü Webinarı

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Vodafone Türkiye işbirliğinde telekomünikasyon sektöründe yerli ürün kullanımını artırmak, Vodafone Türkiye'nin tedarik zincirine katılabilecek KOBİ'ler ile etkin iletişim ve işbirliğinde bulunmak ve potansiyellerini hayata geçirmek amacıyla 20 Ocak 2021 Çarşamba günü saat 14:00'de internet üzerinden bilgilendirme semineri (webinar) gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Seminerde telekomünikasyon sektörü ekosisteminin ihtiyaçları, yerli malı belgesinin faydaları, Ar-Ge, teknoloji ve yerlileştirme alanlarındaki KOSGEB destekleri ile Vodafone Türkiye satın alma politikaları anlatılacaktır. Webinar sonunda kayıt esnasında seçilen ürün grubuna göre KOBİ'ler ile online işbirliği görüşmeleri gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Kayıt linkine ulaşmak için TIKLAYINIZ

Programa ulaşmak için TIKLAYINIZ