26.04.2024

AB COSME Programı Çağrı Duyurusu

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden aldığımız yazıda; KOSGEB'den aldıkları yazıya atfen, KOSGEB'in Avrupa Birliği İşletmelerin ve KOBİ'lerin Rekabet Edebilirliği Programı'nın (COSME) ulusal koordinasyonundan sorumlu kurum olarak yetkilendirildiği, ülkemizin COSME Programı'ndan etkin ve verimli bir şekilde yararlanabilmesi ve sağlanacak faydanın en üst düzeye çıkarılmasını teminen; proje kapsamında açılan çağrılara ilişkin teklif yazma potansiyeline sahip kurum/kuruluşlara yönelik eğitim ve çalıştayların düzenlendiği ve bu etkinliklerin takibinin cosme.kosgeb.gov.tr adresinden yapılabildiği belirtilmektedir.

Çağrı duyurusuna ulaşmak için TIKLAYINIZ

Bilgi notuna ulaşmak için TIKLAYINIZ