28.03.2024

Türkiye-Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odası Forumu 1.Ekonomi Konferansı

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Tiran Büyükelçiliği, Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği ve Arnavutluk-Türk Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde,  29 Ocak 2021 tarihinde sanal ortamda Türkiye-Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odası Forumu 1.Ekonomi Konferansı düzenlenmesi öngörülmektedir.

Ekte taslak programı yer alan etkinlikte, Arnavutluk Maliye ve Ekonomi Bakanı Anila Denaj ve T.C. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın katılarak dinleyicilere hitap etmesi öngörülen konferansa katılmak isteyenlerin

adresinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Foruma ilişkin  taslak gündem ve detaylı bilgi için lütfen TIKLAYINIZ

Bilgilerinize sunarız.

İzmir Ticaret Borsası