19.04.2024

Helal Gıda Standardı Temel Eğitimi

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan yazıda;

Helal Akreditasyon Kurumundan Helal Teknik Eğitimleri ile ilgili aldıkları yazılarında; Helal Akreditasyon Kurumunun görevleri arasında helal uygunluk değerlendirme kuruluşlarını akredite etmekle birlikte sektör paydaşlarına ve profesyonellere yönelik eğitimlerde düzenlediği hatta konu ile ilgili 28-29 Aralık 2020 tarihinde “Helal Gıda Standardı Temel Eğitimi” verilmesinin planlandığı, söz konusu eğitimin 2 gün ve toplam 8 saat olarak Microsaft Teams uygulaması üzerinden çevrim içi katılım şeklinde olacak ve kontenjanın 20 kişi olduğu, söz konusu eğitime katılacak üyelerimizin ayrıntılı bilgiyi www.hak.gov.tr adresinden alabilecekleri, bilgi talep etmek ve başvuru formlarını iletmek için egitim@hak.gov.tr  e-posta hesabından iletişime geçilebileceği belirtilmektedir.

Ayrıntılar için lütfen TIKLAYINIZ.

Bilginize sunarız.

25.12.2020