25.04.2024

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan yazıda, Ticaret Bakanlığı tarafından Birliklerine iletilen yazıda, ABD’nin İran’a yönelik yaptırımlarını 2018 yılında yeniden başladığına değinilmiş,

İran ile ticareti sürdürmek isteyen şirketler tarafından yaptırımlara ilişkin alınan sorular bazında, Tahran Ticaret Müşavirliğimiz tarafından hazırlanan “15 Soruda ABD’nin İran’a Yönelik Yaptırımlarına İlişkin Sıkça Sorulan Sorular Rehberi’nin" hazırlandığı belirtilmiştir.

Rehbere ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ.

24.11.2020