25.04.2024

Hayvan Besleme Webinarı Hakkında

Sayın Üyemiz,

Uluslararası Sütçülük Federasyonu (IDF-International Dairy Federation) ve Uluslararası Yem Endüstrisi Federasyonu (IFIF- International Feed Industry Federation) işbirliğinde düzenlenecek olan Hayvan Besleme Webinarına ilişkin daveti aşağıda bilgilerinize sunarız.

Hayvan besleme ve son yıllarda süt üretimindeki gelişmelerin ele alınacağı toplantı 9 Aralık 2020 Çarşamba günü Türkiye saatiyle 14:30-15:30 saatleri arasında yapılacaktır.

Zoom üzerinden ücretsiz olarak katılım sağlanabilecek olan toplantıya buraya tıklayarak kayıt yaptırabilirsiniz.

Moderator :Alexandra de Athayde

Speaker: Philippe Becquet