25.04.2024

Salgın sonrası için kurumsal uyarılar eğitimi

Sayın Üyemiz,

TOBB'dan alınan yazı ile Kobi sahiplerine ve yöneticilerine yönelik olarak salgın sonrası için kurumsal öneler hakkında 3 Aralık Perşembe günü saat 14:00 te internet üzerinden bir bilgilendirme semineri gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği işbirliğinde internet üzerinden gerçekleştirilecek olan seminerde;

salgının başından itibaren alınan /alınabilecek kısa ve uzun vadeli öneriler,

Kurumsal yapılanma çalışmaları ve çevik yönetime bakış açıları,

Belirsizlik dönemlerinde iş yaparken dikkat edilecek başlıklar,

Dünyayı nasıl takip edelim? Finansman, yatırımcı arayan pazarlarını genişletmek isteyenlere öneriler, finansman sağlayıcılar şirketlerde neleri soruyor?

Salgın sonrası üst düzey yöneticileri hangi vasıflar aranacak? hangi vasıflar şirketleri kurtardı?

konular değerlendirilecek olup seminer sonunda KOBİ'lerin konu hakkındaki soruları cevaplarıdılacaktır.

Bilginize sunarız.

Eğitim ile ilgili ayrıntılı bilgi için lütfen TIKLAYINIZ.

23.11.2020