28.03.2024

Ufuk 2020 Yeşil Mutabakat Çağrıları Webinarı

Sayın Üyemiz,

TOBB'dan alınan yazı ile Avrupa Birliği'nin KOBİ'lere, sanayicilere, üniversitelere, araştırma merkezlerine ve STK'lara yönelik olarak toplamda 1 Milyar Avro bütçeli hibe programı olan Ufuk2020 Yeşil Mutabakat Çağrıları hakkında 26-27 Kasım 2020 tarihlerinde saat 10:00'da internet üzerinden bilgilendirme seminerleri gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

TOBB organizasyonunda TÜBİTAK işbirliğinde internet üzerinden gerçekleştirilecek olan seminerlerde Avrupa Birliği'nin iklim değişikliği politikaları çerçevesinde hibe programı olan Ufuk2020 Yeşil Mutabakat çağrılarının konu başlıkları, proje içerikleri, uygun maliyetler ve konsorsiyumlara katılım konuları anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkında soruları cevaplandırılacaktır.

Seminer davetiyesine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Konuyu bilgilerinize sunarız.

23.11.2020