28.03.2024

KOBİ'ler İçin Faktoring ve Finansal Kiralama Webinarı Hk.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, KOBİ'ler için alternatif finansman yöntemleri olan ticaret finansmanı (Faktoring) ve finansal kiralama uygulamaları hakkında 22 Ekim 2020 Perşembe günü saat 14:00'te internet üzerinden bir seminer gerçekleştirileceği belirtilmekte olup, seminere ilişkin program Ek'te sunulmaktadır.

Yazıda, TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Finansal Kurumlar Birliği Başkanı (FKB) Sayın Aynur Eke'nin katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan seminerde ekli program çerçevesinde ticaret finansmanı (Faktoring) ve finansal kiralama uygulamaları anlatılacak olduğu ve seminer sonunda KOBİ'lerin konu hakkındaki sorularının cevaplandırılacağı belirtilmektedir.

Eki: Program ve İçerik

Bilgilerinize sunarız,