28.03.2024

Rusya’da Covid-19 Pandemisiyle Mücadelede Alınan Tedbirler Hk.

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan alınan yazıda; Ticaret Bakanlığı’nın yazısına atfen, Rusya Federasyonu’nda 5 Ekim 2020 tarihindeki 11.615’lik günlük vaka sayısının pandemi sürecinde ulaşılan en yüksek ikinci seviye olduğu, gerek federal gerekse yerel bazda kısmi karantina tedbirlerinin tekrar uygulamaya geçirilmeye başlandığı belirtilmektedir.

Bu bağlamda, Ticaret Bakanlığı tarafından iletilen, Rusya Federasyonu'nda koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan, hâlihazırda yürütülmekte olan önlemlere ilişkin tedbirler ile pandemide ikinci dalga kapsamında yürürlüğe sokulan yeni tedbirlere ilişkin olarak Ticaret Müşavirliğimizce güncellenen tablo ekte sunulmaktadır.

Eki: Yeni tedbirlere ilişkin güncellenen tablo

Bilgilerinize sunarız,

15.10.2020