12.05.2021

Kobi Ar-Ge Destekleri Semineri

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan alınan yazıda, TÜBİTAK tarafından KOBİ'lere yönelik olarak verilen Ar-Ge destek ve hibeleri hakkında 01 Ekim 2020 Perşembe günü saat 14:00'te internet üzerinden bir bilgilendirme semineri gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

TOBB organizasyonunda ve TÜBİTAK işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde; Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleri, Üniversite-Sanayi İş Birliği Desteği, KOBİ Ar-Ge Başlangıç Desteği, Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Desteği, Öncelikli Alanlar Araştırma Teknoloji Geliştirme ve Yenilik Projeleri Desteği, Teknogirişim Sermayesi Destek Programı, Yenilik Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik Destek Programı ve Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri için KOBİ Destekleme Çağrısı başlıkları anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ'lerin soruları cevaplandırılacaktır.

Program için tıklayınız.

Bilgilerinize sunarız,