19.04.2024

Türkiye - Katar İş Forumu

Sayın Üyemiz,

TOBB ve Katar Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde gıda-tarım, ev kimyasalları, tıbbi ekipman, tekstil ürünleri, inşaat ve malzemeleri, mobilya, bilişim teknolojileri, ve kimyasal endüstri sektörlerinden Katarlı firmaların katılımıyla 29 Eylül 2020 saat 11:00’da Zoom uygulaması üzerinden Türkiye – Katar İş Forumu gerçekleştirilecektir.

İlgili iş forumu’nun ilk oturumunda açılış konuşmalarını müteakip Türkiye ve Katar’ın ilgili Bakanlıkları, kuruluşları ve Büyükelçilikleri tarafından bu ülkelerdeki iş imkanları hakkında sunumlar yer alacak ve simültane tercüme hizmeti sağlanacaktır. İkinci oturumda ise belirtilen sektörlerde ikili görüşmeler gerçekleştirilecektir. Aynı anda farklı sektörlerde bu görüşmelere katılmak isteten firmaların birden fazla temsilciyle toplantılara katılmaları gerekmektedir. Söz konusu toplantıya katılım teyidi için son tarih 23 Eylül 2020 olarak belirlenmiştir.

Bilgilerinize sunulur.

Detaylı bilgi ve kayıt: