20.04.2024

Ticaret Müşavirleri ile Elektronik Sohbetler

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan yazıda; Ticaret Bakanlığı tarafından Ticaret Müşavir ve Ataşeleri ile Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere "Ticaret Müşvirleri ile Elektronik Sohbetler" toplantıları düzenleneceği belirtilmekte ve 11 Eylül 2020 Cuma günü 15:30-17:00 saatleri araısnda Brezilya Federal Cumhuriyeti'nde görev yapmakta olan Ticaret Ateşemiz ile bu ülkede iş yapmakta olan iş insanlarımızın konuşmacısı olarak katılarak tecrübelerini paylaşacağı e sohbet toplantısının gerçekleşeceği belirtilmektedir.

Ayrıntılı bilgi içinlütfen TIKLAYINIZ.

08.09.2020