19.04.2024

Fruit Logistica Uluslararası Meyve ve Sebze Ticaret Fuarı

Sayın Üyemiz,

Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nden alınan yazıda, 3-5 Şubat 2021 tarihleri arasında Berlin/Almanya’da düzenlenecek olan “Fruit Logistica Uluslararası Meyve ve Sebze Ticaret Fuarı” nın Türkiye milli katılımı 18inci kez Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirileceği ve fuara Türkiye’nin milli katılımı ile katılmak isteyen firmaların 20.07.2020 tarihine kadar online başvuru formunu doldurmaları gerektiği bildirilmiştir.

Yazıda devamla, başvuruların kabul edilmesi için Akdeniz İhracatçı Birlikleri Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Mersin Şubesi TR 54 0001 5001 5804 8000 3978 51 IBAN no'lu Euro hesabına toplam katılım bedelinin %50’sinin 20.07.2020 tarihine kadar yatırılması ve online başvuru alındıktan sonra gönderilecek olan katılımcı sözleşmesinin her sayfası firma imza yetkili/yetkililerince imzalanıp, ıslak imzalı sözleşmenin ve imza sirkülerinin tarafımıza kargo edilmesi gerektiği belirtilmiştir. Fuar, “2017/4 sayılı Karar” çerçevesinde Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanması durumunda, katılımcı firmaların stant alanının metrekare cinsinden büyüklüğü dikkate alınmak suretiyle Ticaret Bakanlığı tarafından metrekare başına belirlenen birim fiyat üzerinden 117.000 Türk Lirası’na kadar desteklenecektir.

Detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Bilgilerinize sunarız,

01.07.2020