24.04.2024

Covid-19 Salgınının Sektörel Etkilerinin Tespitine Yönelik “Sektörel Talep Değişikliği Ölçüm Anketi”

Sayın Üyemiz,

İzmir Kalkınma Ajansı’ndan alınan yazıda, Koronavirüsten (Covid-19) etkilenen firmaların ciro kayıpları, finansal göstergelerdeki bozulma düzeyleri, tedarik zincirinin hasara uğraması gibi olumsuzlukların iyileştirilmesi ve tekrar sağlıklı bir şekilde çalışması için yapılacakların belirlenmesi, sektörel düzeyde yol haritasının çıkarılması, sektörlere ışık tutacak bir rehber hazırlanması amacıyla bir proje yürütüldüğü belirtilmiş, İzmir Kalkınma Ajansı koordinasyonunda İzmir Ticaret Odası’nın yürüttüğü projenin parçası olarak, Borsamız, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, Ege İhracatçı Birlikleri ve Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi üyelerine yönelik bir araştırma projesi yapılması planlandığı bildirilmiştir.

Söz konusu araştırma projesi kapsamında, http://www.izka.org.tr/anket/sektoreltalep.html linkinde yer alan soru formunun 30.06.2020 tarihine kadar yanıtlanarak gönderilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

24.06.2020