29.03.2024

Çin ve Rusya Sohbet Toplantıları

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, Ticaret Bakanlığı tarafından, Ticaret Müşaviri ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere “Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler” adıyla online toplantıların düzenlendiği belirtilmektedir.

Bu çerçevede Çin Halk Cumhuriyeti ve Rusya Federasyonu’nda görev yapan Ticaret Müşaviri ve Ataşelerinin konuşmacı olarak iştirak edeceği iki ayrı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir. Hazırlanan programa göre, Çin Halk Cumhuriyeti için Bilgilendirme Toplantısının 10 Haziran 2020 Çarşamba günü 11.00-12.30 saatleri arasında, Rusya Federasyonu için Bilgilendirme Toplantısının ise, 11 Haziran 2020 Perşembe günü 14.00-15.30 saatleri arasında düzenlenmesi planlanmıştır.

Bahse konu etkinliklerin programları ve toplantı erişim bağlantıları TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

10.06.2020